Bygg en egen liten skrivarstuga – välj Attefall

Det är mer populärt än någonsin att ha ett attefallshus på sin tomt. Vad detta syftar på är en komplementbyggnad som får lov att uppmäta högst 30 kvadratmeter. Trots sin mindre storlek bjuder dessa små hus på en lång rad användningsområden som vi ska kika närmare på nedan.

För att sedan hitta ditt perfekta attefallshus gäller det bara att ta en tur över till sorselestugan.se. Kanske blir just ett attefallshus den perfekta lösningen för dig och din familj.

Attefallshus och dess användningsområden

Många tar beslutet att dra nytta av sitt attefallshus som en extra bostad. Kanske har ni exempelvis en son eller dotter i familjen som vill prova på att få bo i sitt eget lilla hus på tomten. Attefallshus gör dessutom susen som en gäststuga, perfekt för när familj eller vänner kommer på besök.

Arbetar du hemifrån? Då kanske du vill dra nytta av ditt attefallshus som ett kontor. Det är nämligen en god idé att separera jobb från fritid genom att ha en särskild plats där allt arbete utförs. Vart dina planer än tar dig finns det en sak som är säker: att bygga ett attefallshus kommer du definitivt inte att ångra!