Plugga i England

London Student

Har du en förkärlek till att läsa så kanske du har en lust att studera, idag så finns det massor av möjligheter till att studera. Många av de jobb som kommer ut på arbetsmarknaden kräver en viss utbildning så att studera och får en utbildning har blivit för många ett måste. Varför inte ta möjligheten att plugga i England exempelvis, den erfarenheten och utbildningen kan vara värd hur mycket som helst för dig.

England är kända för sina universitet och kring London så finns det flera möjligheter till studier, ta dig en titt hur det är att plugga i London och det kanske blir ditt nästa val när det kommer till studier. Du får utmärkta studier och framförallt får du bättra på din engelska som är viktigt om du har planer att söka jobb utomlands och göra en internationell karriär. Det blir helt klart en ny upplevelse om man jämför med det Svenska studiesystemet och att bo och studera i England är bara det en upplevelse.

London är en fantastisk stad på många sätt, mycket händer och du kommer garanterat inte ha tråkigt i London under din studietid. Som en av de stora musikstäderna så finns det mängder av scener som allt från Opera till modern rockmusik kan upplevas på. Det finns också många museer och andra turistattraktioner som kan besökas helt gratis, vilket kan vara bra för dig som student. Du kommer garanterat att hinna med en massa under din tid som student i staden och mest troligt så får du också bli guide då din familj och vänner kommer att besöka dig.